Skip to main content


Zaffranax® werkt in op 3 belangrijke kenmerken, voor een zo volledig mogelijke ondersteuning

1. Werkt in op de
fysieke kenmerken

Typische kenmerken zijn vermoeidheid en gespannen spieren.

Dankzij het hoogwaardige, hoogbiologisch beschikbare magnesium en vitamines B in Zaffranax® helpt het deze kenmerken te verlichten door de spierfunctie te normaliseren (magnesium), vermoeidheid te verminderen en het energiemetabolisme te ondersteunen (vit. B6 en B12).

ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - PHYSICAL SYMPTOMS
ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - COGNITIVE SYMPTOMS

2. Werkt in op de
cognitieve kenmerken

Typische kenmerken zijn stressgevoeligheid, moeilijke concentratie of verminderde productiviteit.

Dankzij de combinatie van ingrediënten in Crosaffryl™, en met name door vitamine B5, kan Zaffranax® de cognitieve functie helpen te normaliseren3.

3. Werkt in op de
emotionele kenmerken

Typische kenmerken zijn verdriet, emotioneel zijn, rusteloosheid en onvermogen om te ontspannen.

Het saffraanextract in Zaffranax® fungeert als het belangrijkste ingrediënt om het humeur te ondersteunen. Het helpt om een positieve instelling en emotioneel evenwicht te behouden en om te ontspannen. Zijn actie wordt ondersteund en versterkt door magnesium en vitamines B doordat ze bijdragen aan een normale psychologische functie (vit. B6, B12) en normale mentale prestaties (vit. B5).

ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - EMOTIONAL SYMPTOMS

Het ondersteunen van het emotioneel evenwicht bestaat uit veel verschillende mechanismen en is een gradueel proces. Daarom zullen de resultaten na enkele weken optimaal voelbaar zijn.


Voor de best mogelijke werking is het aangeraden Zaffranax® minstens 3 maanden te nemen of totdat de algehele situatie (levensstijl, stressniveaus etc.) verbetert.