Skip to main content
image1

Zaffranax® bevat Crosaffryl™, een uniek en krachtig nutricomplex met kwalitatief saffraanextract, magnesium met hoge biologische beschikbaarheid en vitamines B.

saffron

Saffraanextract

Saffraanextract is het belangrijkste bestanddeel van Crosaffryl™. Het helpt het emotioneel evenwicht en een positieve stemming te ondersteunen¹.

Saffraan heeft aangetoond dat het een effect heeft op de neurotransmitters (zoals serotonine, dopamine, noradrenaline en GABA) die verantwoordelijk zijn voor de stemming, de motivatie en de energie.

Niet alle saffraanextracten zijn echter identiek. Voor het beste resultaat is het belangrijk om alleen gestandaardiseerde ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken. Zaffranax® bevat een hoogwaardig gestandaardiseerd saffraanextract waarvan de effectiviteit in het ondersteunen van het emotioneel evenwicht aangetoond werd in klinische testen5.

magnesium

Magnesium

Magnesiumpreparaten spelen een essentiële rol als ondersteuning voor de mentale gezondheid6.

Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan een normale werking van de spieren, zodat die soepel blijven.

Goed om weten:
Niet alle samenstellingen op basis van magnesium worden evenveel geabsorbeerd in de bloedbaan. Zaffranax® bevat 100% magnesiumcitraat – een zeer biologisch beschikbare samenstelling van magnesium7.

vit-B

B-vitamines

Ook vitamines B spelen een belangrijke rol ter ondersteuning van de mentale gezondheid. Vitamines B dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie (B6, B12). Daarnaast ondersteunen ze de normale mentale prestaties, inclusief de stressbestendigheid en de concentratie en dragen bij aan een normaal energiemetabolisme (B5). Ze helpen ook vermoeidheid te verminderen (B6, B9, B12).

Vitamines B fungeren als co-factor van de belangrijkste enzymen voor de productie van neurotransmitters en zijn dus ook betrokken bij het beheersen van de balans van neurotransmitters.

Zaffranax® bevat vitamine B5, B6, B9 en B12.