Positieve stemming > Klinisch bewezen ingrediënten

Zaffranax® bevat Crosaffryl1, een uniek en krachtig nutricomplex met kwalitatief saffraanextract, magnesium met hoge biologische beschikbaarheid en vitamines B.

cowheel Saffraanextract Magnesium B-vitamines

Saffraanextract

Saffraanextract is het belangrijkste bestanddeel van Crosaffryl. Het helpt het emotioneel evenwicht en een positieve stemming te ondersteunen1.

  • Saffraan heeft aangetoond dat het een gunstig effect heeft op de neurotransmitters (zoals serotonine, dopamine, noradrenaline en GABA) die verantwoordelijk zijn voor de stemming, de motivatie en de energie.

Niet alle saffraanextracten zijn echter identiek. Voor het beste resultaat is het belangrijk om alleen gestandaardiseerde ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken. Zaffranax® bevat Affron® – een hoogwaardig gestandaardiseerd saffraanextract waarvan de effectiviteit in het ondersteunen van het emotioneel evenwicht aangetoond werd in klinische testen.1-5

Magnesium

Magnesiumpreparaten spelen een essentiële rol als ondersteuning voor de mentale gezondheid6-7.

  • Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan een normale werking van de spieren, zodat die soepel blijven.
  • Bovendien heeft magnesium in combinatie met stemmingsondersteunende producten in preklinische studies een synergetische werking aangetoond8-9.

Goed om weten: Niet alle samenstellingen op basis van magnesium worden evenveel geabsorbeerd in de bloedbaan. Zaffranax® bevat 100% magnesiumcitraat – een zeer biologisch beschikbare samenstelling van magnesium10.

B-vitamines

Ook vitamines B spelen een belangrijke rol ter ondersteuning van de mentale gezondheid. Vitamines B dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie (B6, B12). Daarnaast ondersteunen ze de normale mentale prestaties, inclusief de stressbestendigheid en de concentratie en dragen bij aan een normaal energiemetabolisme (B5). Ze helpen ook vermoeidheid te verminderen (B6, B9, B12).

  • Vitamines B fungeren als co-factor van de belangrijkste enzymen voor de productie van neurotransmitters en zijn dus ook betrokken bij het beheersen van de balans van neurotransmitters.
  • Het is aangetoond dat mensen beter reageren op stemmingsverbeterende producten als deze producten worden gecombineerd met een supplement van vitamines B11.
  • Zaffranax® bevat vitamine B5, B6, B9 en B12.

Zaffranax® Positieve Stemming werkt in op 3 belangrijke kenmerken

Het product

Wat bepaalt
onze gemoedstoestand?

Hoe je gemoedstoestand werkt